Статья 20. Распространение массовой информации
In force · Version of 06.08.2025 · Глава 5
1. Наименование средства массовой информации должно указываться в материалах и сообщениях.
2. Тираж периодического печатного издания определяется редактором по согласованию с издателем.
Article text as in the version of 06.08.2025. For legally significant actions, check against the official publication.
Still have questions about Article 20?
Ask the AI - it answers from the text of the law and shows the articles.
40 AI answers a month - free. No bank card needed.
Embed this article on your site
The widget shows the version of the article in force and updates with it. Paste this code into your page's HTML:
<iframe src="https://aqlex.ai/en/embed/doc/230029991/st-20" title="Статья 20 - Закон «О средствах массовой информации» (aqlex)" width="100%" height="480" style="border:1px solid #e3e5e8;border-radius:8px" loading="lazy"></iframe>